Aangescherpte corona maatregelen

Beste patiënten, lieve allemaal,

23 maart is de dag waarop de visie ten aanzien van het fysiotherapeutisch behandeladvies is aangescherpt op basis van inzichten en signalen die afgelopen dagen plaatsvonden. Signalen die er op wijzen dat het zeer goed mogelijk is dat mensen die (nog) geen symptomen vertonen, toch het virus kunnen overbrengen.

Vanaf heden is onze praktijk daarom gesloten voor direct contact met patiënten. Wij zullen ons uiterste best doen om iedereen op afstand te blijven behandelen middels telefonische consulten en oefenprogramma’s. Deze kunnen we langs brengen bij de mensen thuis of we kunnen het mailen/appen.

Helaas hebben we tot dit besluit moeten komen, maar gezondheid van een ieder staat voorop. We blijven telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 13:00. Na deze tijd kunt u een voicemail inspreken zodat u de volgende dag teruggebeld wordt.